Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Amita Motion Tour 2010

To Amita Motion Tour 2010 πλησιάζει και υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι το κέφι σας!
 
Το Amita Motion Tour ετοιμάζεται να ανοίξει την αγκαλιά του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και να χαρίσει στο κοινό όλης της Ελλάδας μοναδικές εμπειρίες παρέα με κάποια από τα αγαπημένα του συγκροτήματα: τους Sunrise Avenue, τους Stavento feat. Ήβη Αδάμου, τους Professional Sinnerz & τον Κόμη Χ, το Μύρωνα Στρατή, τις Μελιssεs και τους Decibell, που και φέτος θα ανεβάσουν την ενέργεια στα ύψη με τη βοήθεια των πιο θετικών και απολαυστικών events.

Το μουσικό ταξίδι περιλαμβάνει τέσσερις σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα με πρώτη στάση στην Πάτρα!

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου, η πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα θα γεμίσει με μουσική, έτσι ώστε να νιώσουμε για άλλη μια φορά το δυνατό παλμό της θετικής ενέργειας.

Το ταξίδι συνεχίζεται στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 21 Ιουλίου και στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου την Τετάρτη 25 Αυγούστου, με τελικό μουσικό προορισμό το ΟΑΚΑ και το εντυπωσιακό Τείχος των Εθνών την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου